Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, November 11, 2011

Trajedi kek COKELAT

Today 12/11/2011 - walau tak berapa larat tapi diri ini tetap digagahkan untuk making kek cokelat okiess. Satu sebab tepung kek cokelat dah ada lama kat rumah. Jadi aku pom mulakan operasi sorang-sorang diri making kek cokelat. Pok pang pok pang duk masak dan siap kukus bagai kek sorang-sorang diri. Tapi selepas masak kek cokelat, tersangat-sangat sedih sebabnya kek cokelat tidak seperti diharapkan..huhuhuhu...

Aku tingin nak makan kek cokelat seperti ini....Pandai ke aku buat kek macam ni???eyhhh ofkoslah pandai cuma harini nasib tidak menyebelahi jeee..;P


Memandangkan jadi kek cokelat yang macam hampeh..malaslah nak upload dekat sini, mencemarkan blog je dan wak malu..ngehh2..takpalah nextime buat yang terbaik sekali macam masa diploma dulu aku selalu buat.okiesss..Biasalahkan dah lama tinggal aktiviti memasak jadi macam nilah..

Dania amidala : Petang ni nak g mancing ikan talapia dengan abang, abah, Mr.Sayang...;)

0 conteng disini: