Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 29, 2011

Plastik

Setelah sepi seribu bahasa, bukan menyepi tapi keadaan yang tak mengizinkan.
Kalu update pom aku dah wak auto publish sebab sekarang tersangat-sangat bz
sampaikan nak fikir hal-hal lain pom tak sempat.

Biarlah kerja aku ni menghadap pc je hari-hari tapi masih tak mampu untuk buka laman-laman sosial sprt blog, fb, twitter. Almaklum sejak aku menjinakkan diri dalam dunia programming kat heitech ni, duk fikir solve programming dan belajar-belajar ilmu baru. Aku minat ke programming? jujur aku kata sepanjang 7tahun lebih dalam bidang ni aku masih TAK MAMPU untuk mencintai dan meminati programming. aishiteru sungguhlahhh...

Sorrylah pada yang terasa dengan aku, aku minta maaf banyak-banyak. Sungguh bukan niat untuk melukakan hati sesiapa. Kalau nak merajuk pom merajuk sekejap dahlah sebab aku ni memang tak sempat nak pujuk orang. Kenapa aku deactive fb? sebabnya ada dua sebab iaitu kalu on fb kerja aku diofis tak jalan duk ngadap fb je. Aku tak faham kenapa fb ni berhantu sangat.huhuhu..Yang kedua adalah aku tak leh tengok budak dalam fb aku tu, agak menyampah dan nak marah dengan perbuatannya. Dari aku buat hal yang bukan-bukan baik aku deactive. Kan elok macam tu. hihihii..

Jagalah perasaan sendiri dahulu baru jaga perasaan orang. Dah penat dah asyik jaga perasaan orang last-last kita kena tindas. Jadi buat je apa yang kita rasa betul. Ada aku kisah, yang penting aku tak kacau orang lain. Nak kawan, kawan tapi kalu lebih-lebih ambik kesempatan keatas aku sorrylah. Memang aku takkan layan.

Dania amidala : Mood update blog yang marah tapi masih boleh dikawal. huhuu..

0 conteng disini: