Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, November 26, 2011

Konvo Degree

Nak upload picture terbaru cari-cari kabel tak jumpa pulak..kebetulan dalam pc ofis ni ada picture konvo sarjana muda teknologi maklumat (kejuruteraan perisian) jadi layanlah picture yang dah basi ni..Jarang dapat bergambar bersama wife hafriz. hihihi...Bukan mudah tau nak grad ni tau. Dugaan yang sangat hebat. Macam-macam dugaan, berkat kesabaran dan nasihat dari family serta hafriz yang selalu beleber kat aku. Akhirnya dapat jugak grad.

time ni mata agak bengkak dan dania tak buat apa-apa persiapan untuk konvo. Mean seperti baju untuk pakai masa hari konvo, kasut dan sebagainya. Semuanya bedal apa yang nampak dimata time tu..sadis betul dania time tu..Nampak face aku macam kena celup tepung gandum je, Tak suka betul macam ni..buruk..aiyshhhhh

Dania amidala : Ambik mood nak buat coding..uwarghhhh

0 conteng disini: