Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, November 24, 2011

Design baju

Boleh saya nak design baju macam ini? Sangat-sangat berkenan..

Baju yang zahlia pakai ni cantik dah, simple but nice tapiiii design tekak dan dada dia cam sexylah. Nak kena Mr.Sayang beleber dari awal sampai akhir bolehlah. Kalu nak cari pasallah kan.;P..Actually aku suka yang part kat tangan dengan belahan kain dia tu.

Hah baju yang erra pakai ni aku suka jugak tapi sesuai ke aku pakai. almaklumlah aku ni kan potongan badan yang kecil dan cute ni dan agak rendah. Ni cam dress labuh bukan baju kurung moden. Aku suka baju ni, baju ni aku rasa pass untuk dipakai.;)

Dania amidala : Tengah survey2 dlu apa yg patot dibeli dan dibuat..hope dipermudahkan...Tengah berkira-kira perlu ke aku sewa baju lain sebab kami bukan bersanding pom, memang tak nak ada pelamin..*atas arahan dan permintaan Mr.Sayang. Lepas kami nikah terus makan-makan. Mesti dia pernah terkena masa tunang, tup-tup ada pelamin..awal-awal dah request..aiyshhh

2 conteng disini:

♥ yuyuAima ♥ said...

huhu buat la pelamin just tuk bgambar kak ida..x snding jgk kn.hehe..

Dania said...

huhuhuhu xtau lg..tgk dlu..kalu ada pom hbs2 pelamin mcm tunang baru ni..huhuhu..