Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 27, 2011

Selamat bercuti

selamat tahun baru cina dan selamat bercuti semua yea..
Dania dapat cuti 9hari start esok. So malam ni dania bertolak balik ke kemaman.
Barang-barang semua dah packing, juz sikit-sikit lagi nak masukkan dalam kete.
Jap lagi pergi cari buah tangan untuk abang dan abah, lepas tu pergi bangi dan bertolak balik ke kemaman. Dalam masa 9hari dania cuba tak update blog, tak berfacebooking dan beralam maya.
Dania nak fokus pada kampung halaman iaitu nak bersama abah dan ma, adik-adik, anak buah, cousin-cousin, nenda, mak-mak saudara, kawan-kawan dan Mr.Sayang. Nak spent time dengan orang yang dania sayang.

Salam yang teristimewa dan sayang semua....

dania amidala:hope malam ni drive dengan penuh tenaga dan takda gaduh-gaduh sebab speed kete...ngehhh...dan apa yang penting dania dan korang semua selamat sampai ke destinasi yang dituju..i love my home, my family...muachhhh..XOXOXOX

0 conteng disini: