Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 12, 2011

Sibuk

KebiziAN yang melanda diri dania sekarang sampai tak sempat nak update blog. Banyak sangat kije sekarang ni. Rasa tak boleh nak berfikir. Kije banyak start khamis minggu lepas sampai penat tak terkata dan tak da mood. Sekarang banyak duk isi borang ini duk isi borang tu. Aishhyyyy..Dengan duk tengok report itu, report ini.

Hadiah besday mami 14/1, fitri 15/1 dan farah 21/1 tak cari dan plan lagi. Ya ampun, bagi lambat tak pa tak? My Abah dan My Ma dah call semalam, fitri nak hadiah.huahuahua..Sekarang dah tengah darurat, postpone balik raya cina boleh??Mel baru bagi hadiah kat fitri. Okies?? Hadiah kawen ina tak beli lagi untuk wedding ina bulan 2 nanti, Plan dan hadiah besday Mr.Sayang bulan dua tak beli lagi. Siyes, Bizi sangat-sangat. Dengan service kete tak buat lagi. Dah 2x postpone service kete. Jadi this week takleh ikot Mr.Sayang balik kemaman. Kena stay KL, setel service kete, open house mila, beli hadiah kawen ina dan kalu rajin pergi interview kije kat area i-city. Banyaknya kije this weekend. huhuhu..Agak sedih jugak tak dapat pulang ke kemaman this week, tidak boleh main dengan baby, dany, mia dan aqeel. Boleh ngusik-ngusik dorang. Bertahan, raya cina nanti qadar. Nanti mainlah sampai tertido-tido degan dorang nanti. I Miss U All My Baby...XOXOXOX....

Dania amidala : Tengah kekusutan, balik kemaman dengan ketelah..Drive safety sayang, bahaya naik bus ni. Apa-apa jangan lupa dania amidala..XOXOXO

0 conteng disini: