Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, January 17, 2011

Port Dickson


Weekend baru ni, buat pertama kalinya aku menjejak kaki ke PD..Huahuahua..Excitednya nak tengok pantai PD camne. Sebenarnya weekend baru ni aku diberi dua choice sama ada nak pergi klcc tengok muvie or jalan-jalan kat PD. Dalam hati dua-dua tempat aku nak pergi, tapi disebabkan aku dah pernah pergi klcc dan memikirkan hari weekend mesti kat klcc sesak. So aku decide nak pergi PD lah. Walau perjalanan nak ke PD tu tidak smooth mana. Yelah, tengah malam sebelum keesokkan hari nak pergi tu kitaorang decide nak bertolak pukul 3petang tapi disebabkan hujan, aku pom bermalas-malasan dirumah, ingat ke tak jadi dah. 3.30 petang camtu baru dia call cakap nak pergi PD tak. So siap-siap dan bertolak dalam pukul 5petang jugak dari bangi. Cewahhh cakap kenal PD, last-last sesat jugak.hahahha. Sampai dekat PD dekat pukul 7.00 malam. Matahari dah terbenam, sedih betul. So cepat-cepatlah snap picture beberapa keping. Mujurlah pergi pantai PD tu tak hujan, tidak lagilah aku sedih. Next time pergi pd, datang awal sikit boleh lama-lama lepak-lepak kat PD ni. Lepas snap picture beberapa keping, kitaorang pom pergi makan-makan then berhenti kat R&R seremban sembahyang dan terus balik bangi. Ingat nak sambung tengok muvie kat alamanda tapi tutup. Dah alamanda tu tutup, jadi kitaorang pom balik teruslah rumah masing-masing untuk merehatkan badan. Tak tahan, sampai masuk dalam mimpi pergi PD. hihihi..



Dania amidala : this week dania rasa macam nak pergi cari sinki dapurlah kat ampang atau nilai.

0 conteng disini: