Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 02, 2011

Peristiwa Countdown

Picture makan-makan hari besday aku : dania, farra dan herda

dania amidala dan farra malam new year

dania amidala yang cumel..ngeee

First and last aku dengan cik fara nak minta maaf sangat kat cik herda. Pergi countdown tak bagitau kat ko herda. Kan asal-asal kita plan nak countdown sama-sama tapi tak jadi sebab pukul 8malam tu Mr.Sayang call suh balik terus rumah masa kita kat ampang point lepas cari plaza flamingo kononnya. Jadi kita pom cancellah nak countdown. Actually aku dan cik farra nak terus balik rumah aku tu. Tup-tup aku mesejlah Mr.Sayang saja-saja, cakap nak pergi countdown kat putrajaya. Sebab before ni dia tak kasi pergi jadi aku dengan cik fara tak mengharap sangatlah. Last-last Mr.Sayang bagi, so aku teruslah drive pergi putrajaya dengan cik fara. Dah alang-alang tak masuk rumah lagi. Sorry tau cik herda. Tapi pergi putrajaya pom agak tidak best sebab dapat tengok sikit ja bunga api T_T. Kira tak happening sangatlah.

Dania amidala : Pening-pening, management this month sangat teruk. Asyik kuar je. Dan yang pasti dania amidala sangat merindui kampung halaman, rumahku, Mymom, MyAbah, adik-adik, anak-anak buah, sedara mara dan nenda. Camne nak bertahan tak nak balik selama sebulan.

2 conteng disini:

LanaBusyBee said...

ok la tu dania ada gak bunga api.tahun lepas2 akak g, buat penat je, xdak bunga api langsung.....so kesimpulan xyah la nk pi tgk bunga api kt putrajaya tu, dh la jem, xbesh pun kan hehehe

Dania said...

hahhahaha..tp ciput ja bunga api kak ruby..xsampai 5minit..mmg tak best pom countdown kat putrajaya..dah cari parking susah..jauh berbatu parking, nak sampai kat dataran putrajaya tu.