Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, January 24, 2011

Menghitung hari

oyeahhhh lagi 3 hari dania akan balik kampung ke kemaman. Bestnya dapat cuti 9 hari. Banyak benda nak buat di kampung halaman ni. Home sweet home..Tak terkata betapa gembira, excited dan macam-macam lagi bila sebut je nak balik kampung. Sampai smile ke telinga tau..

To do List:
1)Nak tido atas katil dan peluk bantal-bantalku
2)Nak pegi masjid sembanyang maghrib dan isyak bersama family
3)Makan satar kat kedai hujung dunia sambil lepak-lepak
4)Main dengan anak buah damia, dany dan cousin aqeel ryan
5)Lepak dan bergosip bersama nenda dan sucah
6)Ziarah pusara tokki
7)Nak buat Egg Tart dan Pizza
8)Nak pegi pantai
9)Bawak motor pusing-pusing kampung
10)Breakfast nasi lemak kedai atas bukit
11)Nak tido, peluk baby dan mengusik dan gaduh dengan baby sampai dia menangis2..qadar 2minggu tak balik kampung..kehkehkeh..get ready yea baby

Hope semua berjalan dengan lancar. Cik Fara dapat siapkan task dia dengan lecurer dia secepat mungkin dan dania boleh terus balik hari jumaat lepas kije bersama cik fara. So dania akan berada di kemaman dah pada pagi sabtu tu. Tidak terpaksalah dania balik pagi sabtu, drive sorang-sorang..T_T..

Dania amidala : Barang semua dah ambik nak buat balik kampung, cuma tak letak dalam beg je lagi. So petang ni balik kije packing barang dan iron semua baju kije.

0 conteng disini: