Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 06, 2011

Moody

Saya sangat moody hari ini. Sedih sangat-sangat, tak tau nak cakap camne. T_T. Semalam tido lewat around pukul 3 pagi, bangun-bangun 6.30 pagi. Setel sedikit problem yang aku tak tau boleh menimbulkan masalah. Short mind betul aku, aisyyyhhh. Sorry, tak terfikir pom tindakan aku ni rupanya salah. Niat dihati nak mudahkan dan untuk pesan ja. Pahtu bangun-bangun pagi, kaki sangat-sangat lengguh dengan sangat sejuk nak mandi. Pakai baju kije pom apa yang nampak di depan mata ja. Dah pergi kije pom dalam keadaan tak cukup tido. Mesti Sir chinesse tu pelik tengok keadaan aku camni. Biasa every morning terserempak dengan dia mesti aku tegur atau smile kat dia. Ni jumpa kat kedai makan pom aku wak tak tau ja. Sorry sir, i betul-betul takda mood.

Sampai office, bertambah sakitnya hati dan tak da mood yang melampau adalah my lappy. My lappy ku retak menanti belah. i dont know why, what happen my own laptop. Aku cukup sensitif bab-bab laptop aku. Sebab dia adalah nyawa dan kekasihku pertama dihatiku tau. Walau my lappy tu abah yang belikan tapi lappy ni adalah taste aku. Sampai merajuk-rajuk nak lappy ni tau, abah suh beli yang lain time tu. Dulu motherboard rosak, aku rela habiskan duit seribu lebih sebab nak jugak guna laptop ni. Walau duit tu guna duit abah jugak. Last-last lappy ku retak kat tepi. Aku tak tau sama ada terhempas ke apa. Tapi yang pasti, aku tak pernah hempas pom. Aku perasan dia macam terkopak sedikit dengan pecah bahagian tepi kat screen tu. arghhhhh, sungguh-sungguh tak bermaya aku pada ketika ini. Masam mencuka ja my face. Tolonglah kembalikan kepada yang asal my lappy.

Dania amidala : Mahu menangis dan tak nak cakap dengan sapa-sapa pom..huhuhuhu..tsk

0 conteng disini: