Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 02, 2010

hajatku tercapai dalam masa yg singkat

weekend lepas aku telah menghabiskan masa yang begitu bermanfaat dan sangat bahgia..semua hajat ku dapat ditunaikan dalam masa dua hari..terima kasih allah kerana memberi peluang kepadaku hajat-hajat yang aku nak..

pertama: setelah sebulan berulang alik ke kajang, aku memang teringin nak makan sate kajang yang femes tu..tapi aku tak kenal tempat..so pada malam pukul 11.30malam aku berkesempatan merasa sate kajang..thanks to Mrozilah kerana membelanjakanku sate kajang dan menghantar ku pulang ke tasik height apartment..walau dalam hati, hatiku sangat memberontak tidak mahu pulang ke sana..huhuhu



kedua: setelah beberapa bulan..dalam 2bulan kot..adik-adik aku, mak sedara aku, cousin2 aku duk cakap novel andai itu takdirnya..novel paling best..setiap helai baca akan menangis punyalah..aku pom teringinlah nak baca novel tu..yang sampai org cakap best sgt..so aku g melaka rumah sucah..tengok2 sucah ada novel tu, apa lg..aku pom bacalah puas2..perhhh mmg terbaik r..sampai sakit kepala2 aku duk baca, menangis teresak-esak siap kuar suara tuh..pah2 megantok siap tersenggup2 baca tp tetap baca jugak..bangun tido sambung trs baca novel..xpeduli langsung pasal makan..mata jangan cakap r dah bengkak..aku tido 4jam tu pom siap masuk dalam mimpi tuh..dasyatnya..hahhaha...aku bagi 5star novel ni..berjaya membuat aku menangis dan nak baca n baca lagi..


ketiga:akhirnya dapat jugak jumpa my lovely cousin..muhammad aqeel ryan..dapat main dengan dia..dapat geletek dia, dapat main cakkk2 dengan dia, dapat kejar2 dengan dia..so sweet...rindunya kat aqeel nih..asyik duk ka...kak...ka...kak jek..asal nampak awek nak ngorat...hahhaha


keempat: dapat shopping baju kemeja yang menjadi kegilaan aku jenama nicole tuh..aku ni memang hantu kemeja..sbb memang dah niat dapat gaji nanti aku nak beli baju kemeja..so akhirnya tercapai jua...

terima kasih ya Allah kerana mempermudahkan segala hajat aku..sekarang hajatku nak beli kereta dan jumpa seseorang yang dapat membuka pintu hatiku untuk aku dan dia menyayangi seikhlas hati, jaga dan didik aku sebaik-baiknya serta memberikan aku kebahgiaan hingga akhir hayat dunia dan akhirat..harap dipermudahkanlah, dimurahkan rezeki dan impianku semua tercapai..aku redha semuanya diatas takdirmu ya Allah..

dania amidala:ngatok+sakit pinggan+sakit dada=asyik mandi lewat mlm dan tido xberkatil..huhuh

2 conteng disini:

babyarisha said...

alhamdulillah...
moga dipermudahkan segala urusan lepas ni ek..

Dania said...

aminn...moga2 mcm tulah harapnya babyarisha...