Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, August 12, 2010

stress yang melampau


arggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sssstreeeeeeeeeenya akuuuuuuuuuuuuu...aku punya taip panjang-panjang boleh hilang..cinonet betul r..ni nak suruh aku menyumpah r ni....bagi kurang pahala pose, arggghhhhhhhhh..dah menghadap coding yang tah apa-apa..kena buka situ, kena buka sini..kena tilik situ,tilik sini, kena tambah situ..tak pernah habis task..baru nak releks bertimbun-timbun task aku dapat lepas balik dari penjara..kurang asam betul...igat ke satu dua je..ni beribu-ribu lemon dah..sampai aku tak tahu nak sentuh yang mana satu..tolonglah bagi satu-satu senang aku nak fokus..ni sekali bagi ambik kau...aku dah naik juling mata tengok coding, lama-lama boleh tambah kanta pembesar aku ni. nak tilik kau satu-satu..buat cepat-cepat dari masa salah buat lewat salah...memang camne akan dapat jugak task..buat cepat dapat task baru lagi dengan cepat, buat lambat akan dapat jugak task baru...tak macam study...arrggghhhhh, bulan-bulan puasa ni menguji kesabaran aku betul...aku marah ni, bukan suka-suka dah..anginn betul aku pagi tadi..orang dah buat sudah r..dah senyap r..g main jauh-jauh..lepas tampal yang ni, yang tu pulak nak suh baiki..arggghhhhhh...ANGINNNNNYAAA aku hari ni...ikot akulah, nak buat camne coding janji jadi and siap pada masanya...arggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...lagi aku angin, balik kije nanti takda tiket bus ke melaka..siap r..aku belasah semua orang yang ada kat bukit jalil tuh..tengokkkk r....pahtu nak tunggu train kena berhimpit-himpit..tekangggg aku...kalu bau wangi takpa jugak, ni macam benda bau, masam ada hangit ada, mcm-mcm bau sudah..dan yang rasa-rasa nak gatal-gatal tu dalam train tengah orang macam sardin..awasss yea...tau r nasib, aku belasah 40kali tanpa henti kamu...biar berterabur semua gigi kamu..


0 conteng disini: