Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 09, 2010

selamat menyambut ramadhan

masa aku tengah search2 kat abang google ni terjumpalah picture ni..so cute..isyarat mengigati diri ini sebagai umat islam..tujuan asalnya aku ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak ini..hah ni puan seri nak berucap betul-betul ni..
"kepada semua umat islam diseluruh dunia ini
selamat menyambut bulan ramdhan al-mubarak
semoga kita semua beroleh keberkatan daripadaNya
insyaallah...
marilah semua kita mengumpul pahala dibulan yang mulia ini"
puan seri harap bulan ramadhan tahun ini,
puan seri akan cuba bangun untuk sahur walau
hanya makan kurma dan minum air je..
bukan apa puan seri tak boleh nak sahur nanti jadi makin tak larat.
ini bukan cubaan tapi betul-betul puan seri cakap.
lagi satu puan seri akan cuba berpuasa penuh selama sebulan
walau memang terang lagi bersuluh hanya 3 minggu je dapat puasa..ngee
dan nak terawih penuh dan diikuti dengan solat-solat sunat ditengah malam..
harap puan seri berjaya lakukan..insyallah..


dania amidala: semoga segala cita-cita, impian dan hajatku berjaya diperolehi..

2 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

dania amidala... selamat berpose..!!

Dania said...

selamat berpose jugak areja....ngee