Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 21, 2010

Goal + Movie

Malas betul-betul nak menulis blog sekarang. Siyes, mood yang sangat sibuk sekarang. Nak on9 facebook pom tak sempat. Tambah-tambah sejak aku ni tak sihat, memang keadaan aku agak tak terurus. Aku nak highlight goal yang aku nak capai buat masa terdekat ni.

1)Hp
2)Novel Hamparan kasih by amy batrisya

Satu lagi nak kongsi, baru ni aku tengok movie tron legacy dengan hantu kak limah balik rumah. Bak kata Mr.Sayang, nilah orang tamak tengok movie. Sekali tengok movie sampai dua dalam masa tak sampai setengah hari. I Like cite tron tu, memang bijak motor dorang dengan time lawan dengan cakera tu. Mari akal buat cite, manusia boleh masuk dalam program. Hantu kak limah pom best sebabnya memang lawak giloss. Sakit perut-perut duk suka dengan Mr.Sayang. Kiranya kalu korang nak pergi tengok cite tu memang berbaloi-baloilah.

dania amidala : Ngatokkk. ngatookk, ngatokkk tapi nak makan roti canai cheese

2 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

eh mr.sayang?? dia kah? hehee da, aku dah tukar link. updet k :)

Dania said...

tukar link benda jar?blog ker?