Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, December 06, 2010

Peralatan berperang di toilet


berus gigi merupakan benda pertama yang aku capai bila nak mandi. Takda benda alah ni boleh haru biru jugak kan. Tapi berus gigi ku warna pink, ni aku cari dalam pakcik google jaa.


second benda, mesti ubat gigi kan. Dah capai berus gigi kalu takda ubat gigi tak jadi jugak kan.


Lepas siap-siap gosok gigi, aku akan cari cuci muka. Aku pakai cuci muka tia amelia. kira tak sampai 2-3minit dah siap cuci muka


Hah ni part yang aku suka..Nak tau kenapa sebab dapat main banyak sabun. Tapi biasa aku shampoo dua hari sekali. Dan aku suka pakai shampoo ni sebabnya dia 2in1 sekali dengan condition. So dah dapat jimatkan masa. selain tu aku suka lagi tentang shampoo ini, rambut aku boleh terima shampoo ini. Dia jadi lembut dan yang penting wangi.hihihi

Hah ni merupakan shower febret aku. Dari study degree lagi aku pakai shower ni. Memang jarangah tukar. Satu sebab dia shower dari milk, bau yang wangi dan sangat-sangat soft kulit bila lepas mandi.


dania amidala: ni merupakan alat-alat yang wajib berada dalam toilet aku. Aku ni seorang yang simple dan tak suka terlalu sarat alatan-alatan yang kena guna masa nak mandi. Itu kena guna, itu kena pakailah..macam-macam bab kata orang. hihihi

4 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

memang laa simple... tp bila mandi..bab air ko konker sorang2..berejam lamenye..hahaha

Dania said...

hahahhaha..ko ni g pecah rahsia pulak..;p

Haffiz MohdNoor said...

wah, simple nyer.. Apis p0n lagi byk dari nih.. huhuhu

Dania said...

hahahha..lain org lain stailnya haffiz..simple brg ja haffiz, tp duk dlm toilet berjam2 lamanya..kehkehkeh