Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 29, 2010

OMG Beratku.....

gambar sekadar hiasan yang diceduk dr pakcik google

Kelmarin aku dengan senang hati pergi ke bahagian HR untuk hantar sumthing kat kak mazia. Dah alang-alang datang situ, terpacak timbang berat, aku dengan senang hatinya timbang berat badanku. OMG, adakah benar itu aku. Tak terkata aku, lepas tu terus tak nak naik kali kedua dekat timbang berat tu. Macam bukan aku ja. Dulu aku takot nak naik timbang berat sebab makin berkurang berat, sekarang aku sangat-sangat takot naik sebab makin naik. hahahhahaha. Patotlah sebelum ni rasa agak pelik, kenapa semua baju atau suar aku yang sebelum ni makin mengecil.T_T.

So dengan semangatnya aku nak dietlah kononnya. Kononnya berjayalah sangat sampai datang penyakit gastrik aku. Perut dah tak ori, ada hati nak diet konon. Hye dania...dania..macam-macam hal kamo. So pagi tu aku hanya minum susu segelas dengan dua keping roti, tengahari tak makan tapi malamnya pergi balun nasi goreng daging merah dengan air tembikai sambil teman Mr.Sayang tengok bola ni salah Mr.Sayang ajak kuar, tdk aku dah berjaya diet.Kuar dengan dia mesti kena makan banyak.T_T. Budjetlah kan, nak diet konon. Lepas ni, misi aku masih tetap sama nak DIET!!!!!.Salah satu kelemahan badan aku ni, cepat turun dan cepat naik tapi nak maintain berat tu susah.

Team Malaysia yang diceduk dari pakcik google

Lastly, aku nak ucap syabas dan tahniah kepada team bola Malaysia yang telah menewaskan Indonesia walau pusingan kedua ini Malaysia tewas 1-2 kepada Indonesia tapi pusingan pertama Malaysia menang 3-0 yang diadakan di stadium bukit jalil dan sekaligus Malaysia menang dengan agregat 4-2. Dania berbangga dengan kamO semua. Syabas, buat pertama kali Malaysia dapat merangkul Piala Suzuki AFF. Cayalah, tak sia-sia aku kuar pergi tengok kat kedai makan walau agak gelap screen dia.ngeee..

Dania amidala : Malam ni nak pergi ukm ambik cik fara,nak countdown bersama cik herda dan cik fara 31/12/2010. Sorry myMom mel tak dapat nak balik kampung walau tiap-tiap hari pujuk dan goda suh balik kemaman. Rindu sebenarnya nak balik kemaman tapi dah janji dengan dorang. Next time yea Ma, kan minggu lepas baru ja jumpa dan lepak-lepak kat ampang. Pahtu minggu sebelum Ma, Abah dan adik-adik datang kl, 2 minggu berturut-turut mel balik kemaman. Siyes rasa bersalah tak balik walau berkali-kali Ma pujuk suh balik kemaman.

0 conteng disini: