Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 15, 2010

Sony Ericsson

Hah, ni merupakan hp yang aku duk pakai sekarang yang warna merah pink tu. Why, tetiba aku cakap pasal ni. Hp sony aku ni sebenarnya duk meragam, maybe petanda nak suh cik dania amidala mengantikan hp baru sebabnya tahap perkhidmatannya dah terlalu uzur. Tapi aku cukup tak puas hati, masalahnya hp sony ni, elok lagi bernyawa, boleh dengar lagu, boleh ambik picture. That whylah aku sayang nak gantikan yang baru sebab aku dah suka dengan hp ni, senang nak mesej. tengah drive pom tak yah nak tengok masa type mesej boleh drive tau. **sila jangan ikot contoh dania amidala. Ok, problem hp sony aku ni adalah bila ja masuk rumah aku, kiranya masuk ja dalam gate tasik height apartment tu terus ja tak boleh nak call, tak boleh nak mesej or even orang luar pom sama nak call or mesej aku pom tak boleh. Macam aku off hp aku ni, padahal takda pom aku off hp. Tengok pada hp sony aku, line celcom, 3G makkkk oiiii penuh tau..siyes tak tipu. Dengan masalah itu, dania amidala dengan tidak semena-mena selalu kena marah dan membuat ketensenan kepada si pemanggil. Lagi dania hangin, dania pakai celcom kan, nak kata celcom tak da line tak logiklah sebab housemate dania amidala ni pakai celcom elok-elok ja duk call or mesej. Dania siap pergi celcom center lagi tau, buat report then ganti dengan simcard baru lagi. Tapi tetap sama problem, orang celcom cakap kalu tukar simcard tetap macam tu, maknanya hp sony aku rosak.sedih..sedih

Jadi dengan itu dania amidala tengah duk survey2 hp lain. Dania nak cari first priority adalah boleh call dan mesej. Lepas tu, boleh gps , camera dan video call. Lain-lain tak perlu sangat dah. Macam nak beli nokia 5800 XpressMusic atau Samsung A817 Solstice II. Tapi compare dengan price dania beli nokia 5800 XpressMusic kot. Semua yang dania nak, dah ada dalam nokia 5800 XpressMusic. Ok kita tunggu bulan 1 nanti atau akhir tahun ni 27 or 28/12 time dapat gaji akan ku beli hp itu. Harap nokia 5800 XpressMusic dapat memberi khidmat yang terbaik buat dania amidala

dania amidala : mencari-cari hp..penat duk on-off hp

0 conteng disini: