Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, December 13, 2010

Episod rushing balik kemaman

Balik ke kampung halaman last week hari tu, memang tak cukup giler rehat. That why aku boleh penyakit 3 serangkai iaitu demam, selsema dan sakit tekak. Dengan tidak semena-mena aku pom dapat mc sehari iaitu isnin. Tak larat sangat-sangat nak bangun, berat gile kepala. Around pukul 12 tenghari baru call my mom sekejap sebab tengok msg yang orang call tapi hp aku tak da line. Angin betul hp aku, rosak ke apa tah. Selalu tak da line. Nak call orang pom susah.

Aku sampai rumah kl pukul 2.30pagi tu pom aku behenti kat R&R temerloh, behenti untuk tido sekejap sebab aku betul-betul tak larat nak drive. Nak kasi kat nor dengan naim drive, dorang tak pernah drive kat hway ni. Dah balik kemaman, ma aku cakap "balik macam kena kejar dengan harimau ja". Dah jumaat malam tu sampai pukul12 tengah malam, pukul10 pagi drive pergi wedding qb kat terengganu. Sampai rumah aku dekat magrib, mandi2 solat dan kuar pergi makan-makan dengan Mr.Sayang lepas pergi tengok abang. Lepas tu, ahad pukul 11 pagi pergi town kemaman, bawak naim dengan nor jalan-jalan. Lepak dan sembang-sembang dengan tok, main dengan aqeel ryan sampai pukul4 petang. Balik rumah, kemas-kemas barang. Pukul 6.30 gerak balik ke kl.

dania amidala : keadaan badan yang terlampau sangat tidak larat, sakit tekak.

0 conteng disini: