Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 27, 2011

27-12-2011

Hepy besday kepada dania amidala yang cute ni. Dah 25tahun sekarang yeaa...
Aku berdoa moga dania amidala aka wan zaidanial ni sentiasa dimurahkan rezeki, bahagia dunia akhirat dan berjaya dunia akhirat.

Dah 25tahun ni jangan jadi macam perangai budak-budak lagi yea, jangan nak mogok-mogok, nak marah-marah tak dapat sumthing. Orang lain 25tahun ni dah jadi moMMy orang dah..Doakan saya yea kawan-kawan..

Kek besdayyy??? Celebrate besday??Urm best jugak tapi tak kisahlah dah tua dah bukan budak-budak lagi nak semua tu. Cewah dalam hati kam main suka lagi..hihihi..Siyess tak kisahlah janji ingat, doakan saya yang baik-baik dan wish my besday pom dah cukup..;)

Dania amidala : Ni auto publish sebab takot terlupa wish kat diri sendiri, macam sadis je wish kat diri sendiri..hihihi..Tapi kalu Mr.Sayang lupa nak wish kat aku siaplah, memang ngajuk sampai bila-bila. titik!!

0 conteng disini: