Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, December 04, 2011

Oberseaaa

Wikend lepas kami telah pergi holiday aka bersiar2 di oberseaa setelah kami penat shooping baju dan ronda-ronda shooping complex..hikhikhik..Last-last kami decide nak melepak dan ambik angin petang di tempat ini. Sangat-sangat comel tempatnya, geram rasa nak guling-guling macam hindustan dahh..;P tapi terpaksa control ayu nanti tak pasal-pasal ada yang tak kenal aku..huhuhu

Cuba teka rasanya ni kat mana?hihi..
mula-mula banyak sangat kami ambik picture macam-macam gaya, last-last satu habuk tak save kat hp blackberry. Baik guna hp cabuk macam aku. Dah picture ok, siap boleh baling-baling lagi hp sony ericsson aku..Tapikan kalu bwk dslr lagi mantopp dan puas hati..next timelah yeaa..;)

Hah itu dia dania amidala bersama cookies. Ada goreng pisang time ni lagi best. Tapi disebabkan duk obersea terpaksalah makan cookies ;P

Tak da motif, nak posing lebih-lebih malu orang tengok. Jadi cover-coverlah, cameraman sibuk suh posing. Dah tau aweknya keras macam batu kalu bab posing...;P


This picture dah cantik tapi kenapa my face macam sakit je. Mengerang sakit perut sabah niii...;(

Dania amidala : Menghabiskan masa dan peluang sementara tinggal di oberseaaa. Kan dah balik tanah tumpah darah tak berkesempatan dah nak merasai ni.

0 conteng disini: