Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 15, 2011

Buhsan wa boring

salam all,

Tiap kali bila kuar dinner or calling2 je kalau tak kuar dinner malam dengan Mr.Sayang, selalu aku bercerita apa terjadi diofis, camne bekerja. Dah hampir 2 minggu aku duk goyang-goyang kaki je kat ofis sambil mengira duit gaji nak masuk. Tapi aku mengadu banyak buhsanlah, cuba korang bayangkan. Pagi-pagi datang kije nak wak coding tapi kije tak da jadi scrool down bawah dgn atas je coding, nak study malas sebab tak da kije wak apa study nanti tak ingat balik. Pahtu nak searching benda-benda lain kena curi takot orang tengok. Nak pergi mengacau orang, ada orang sibuk dengan kerja dia. Lagipon bukan jenis aku bersosial sangat pergi sana pergi sini. Habis-habis berjalan ke tempat silah or ain je.

Mr.Sayang pom pelik, kije tak berat dan banyak rilek bising. Bila kije banyak pom bising. Dia pom suggest updatelah blog. Aku pom cakap nak update blog pom kena tengok keadaan sekeliling gak takot terkantoi. Almaklum akukan skema gilos bila bekerja. Poyo je kalu orang tau.;p

Lagi cite sadis, abah call aku bagitau ayam dia kena makan dengan ular 3ekor. Wahh wahh wahh makan besar ular arini. Ayam yang abah bela dalam reban 7ekor tinggal 4 ekor. Memang lawak. Marah jangan cakaplah. Mujurlah dia tak makan kambing yang abah bela tidak lagi haru. Sayang gila kambing dia. Kalu cakap nak curilah kambing abah nak jual. Marah bukan main lagi dia.

Dania amidala : bulan 1 nak start setel benda yang tertangguh. Mari kita sama-sama bergading bahu yea baby..

0 conteng disini: