Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 27, 2010

keserabutan girl %$#@&*!!$%#@

arggghhhhhh adakah aku sudah tak betul..
rasa nak jerit je, kepala aku sangat berat
dengan berbagai-bagai beban masalah...
tolonglah ya allah kurangkan masalah negara aku..
aku tak larat nak memerintahnya sendiri..
citt, bila masa aku jadi PM..takdelah..wink**
serious sekarang ni..


lagi 7 minggu wa cakap sama lu nak present projek final,
matilah gua kali ni. sistem tak jadi lagi.gua malu sama supervisor gua,
lecturer gua dan kawan sekelas gua. sape terer wak programming jsp
utk call webcam n save video yang dirakam..
plzz gua perlukan pertolongan lu..sekarang pom gua rasa macam
tak cukup pernafasan je, tak cukup energy,
tak cukup vitamin..dah dengan test lagi..siyes gua cakap
dua subjek yang gua wajib ambik ni, tak faham..
sebab dua-dua macam ada math..
gua ni alergik skit dengan math, bahagian mengira-gira..
gua betul-betul takot..maklum r gua ni tak berapa pintar
macam orang lain, gua kalu bab-bab membaca dan menghafal boleh r.
sudahlah merapu..

dania amidala:mood agak kurang baik, tunggu mangsa untuk ngapp


0 conteng disini: