Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, January 31, 2010

kerana air mata



aku tak tahu kenapa aku meletakkan gambar orang sedang menangis, mungkin sekarang ni aku sedang berduka..tau kenapa sebab aku rindu nak balik kampung. Dan aku sangat-sangat penat buat sistem ni. tolonglah jadi, jangan buat aku tensen. jika ikotkan hati nak je hempas laptop supaya sistem aku terus jadi..tak pon ada ke orang dengan sukarelanya tolong membuat sistem aku..yeahhh itu dia, betapa bahagianya hidup aku..satu lagi modul aku tak siap, apa lagi kamera r..yang lain insyallah dah ok..kalu kamera jadi aku dah bersyukur, tak da dah risau nak jumpa dr.S, tak da dah nightmare dr.S, tak da dah angau ke dr.S, tak da dah takot ke dr.s, tak da dah hafal dialog nak jumpa dr.S keesokkan hari, tak da dah makan tak lalu, mandi tak basah, tido tak lena disebabkan dr.S..FYP tolonglah jangan menghantui diri ini sehingga mengeluarkan air mata ku..setakat ini dah 3x aku menangis kerana FYP..aku cukup-cukup tertekan dengan FYP..tertekan2 pon yang tak tahan facebook boleh je layan hari-hari..bukan apa aku nak release tensen je..bermain farmville aku yang dah level 22 dan bersembang dengan sepupu sepapat aku..aku cuba tanam azam tak nak buka facebook sampai siap FYP tapi siyes cakap tak boleh..asal online buka facebook r kejap..tengok-tengok sampai sudah duk layan facebook.pada keluarga, rakan-rakan, sahabat-sahabat, pensyarah-pensyarah doakan aku boleh buat sistem aku dengan jayanya dan yang pasti dapat grad dengan jayanya...ya allah berikanlah aku kecemerlangan pada semester akhir ini..aminn

dania amidala : sad

2 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

HUHuuu..Da cayam..bersaborr laahhh..nanti aku lanje eskrim yekk!! haha..
Insyaallah tawakkal je lah..last2 minute mesti jadi tu..caye lah... menda ni last2 minute baru mai idea tu...huhuhuuu..ok, all the best my sweet fwen!

Dania said...

sabar????dah byk kali bersabar..xtau r camne, ada lagi 46 hari lagi..xlama dah..risau aku..hrp jdlah..aku tak kisah dah, janji lulus sudahlah..tau dah kelemahan diri ni..