Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, January 16, 2010

congratz ratna&husband

salam my blog..setelah 3hari aku tak dapat berkomunikasi dengan alam maya ni.
aku kena attend bengkel kat mayangsari resort, dungun. macam-macam dugaan sepanjang di mayangsari.overall boleh aku katakan tak best ke sana. then aku mengalami sakit tekak di mayangsari..face aku panas dengan tetiba..lepas je balik dari mayangsari aku kelam kabut iron baju kurung nak ke kenduri kawen ratna yang jatuh pada hari aku bertolak balik ke umt. lepas selesai kenduri pergi kenduri kawen..aku bertolak balik ke gong badak..tapi g makan sotong celop tepung, keropok, air jagung parut..berkelah tepi pantai..best woo..candid gambar...sangat2 nice..lepas balik rumah, kemas-kemas barang yang balik dari bengkel.mandi-mandi..study sikit..tapi malam tu aku sangat penat.terus tido..campur dengan badan tak sihat.sekarang pon sakit lagi, kepala pening berdenyut-denyut.gagahkan jua untuk buat assignment puan aida.
so layan gambar ratna kawen dengan husbandnya..

0 conteng disini: