Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 27, 2010

Jawab berdasarkan perasaan


jawab mengikut apa yang anda rasa berdasarkan gambar dibawah:


siyes aku cakap..aku suka sangat dengan girl n boy ni..aku suka tengok cite ni..sebab nampak sweet sangat..

bestnya kalu aku jadi girl ni..aku suka boy ni..macho dan memenuhi taste, apa yang aku nak..tak tunjuk sangat over bercinta tapi time2 dia..baru syok..ni kalu ari-ari berkepitnya, ari-ari bersayang darling..huh bosan-bosan..
aku suka part ni, nmpak bhgia je..bilalah aku nak nek beskal ni dan boy ni bawak aku..haha rasa-rasa tunggu kucing bertanduk dulu kot..dia pon tak kenal sapa aku ni..kan..kan..kan.
aku teringin nak jadi macam girl ni, cute dah comel..hah berangan lagi..pulak tu bila bersama boy ni macam selamat je, sebab boy tu besar..atleast ada penyangak dia boleh r belasah..hehe


dania amidala : sangat happy

0 conteng disini: