Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 13, 2010

Buah hati sayangku Damon

Sekarang ni, aku betul-betul dah jatuh cinta dengan "Damon Salvatore"...Sejak aku melayan 3minggu berturut-turut cite the vampire diaries..1st time tengok, aku dah syok gile kat damon tapi cuba ignore je sebab masa tu damon ni jahat. Lagi pulak ada stefan yang dah lama aku gila kat dia. Dia ni ada iras macam edward cullen yang cite movie twillight lagi..Cuma edward cullen ni putih melepak lagi r dari stefan ni..hahahha..Korang layanlah cite ni setiap hari selasa jam 9.30malam kat 8tv ke ntv7 tah..camtulah, aku dah lupa..sume siaran housemate aku iaitu kak mai yang akan igatkan aku..malam ni cite apa..hihihi..kalu dah banyak tertinggal boleh kunjung kat sini, lagi detail dia kasi THE VAMPIRE DIARIES..

ni adalah biodata boyfriend aku iaitu Damon Salvatore;P


Damon & Elena

Name : Damon Salvatore
Nickname : None
Birthday : Some time during the 15th century
Eyes : Black
Hair : Black and straight
Gender : Male
Species : Vampire
Astrological Sign : Unknown
Relationships : Katherine Von Swartzchild and Elena Gilbert thought he occasionally shows feelings toward Bonnie McCullough
Parents : Giussepe, Conte di Salvatore, mother unknown
Siblings : Stefan Salvatore
Powers : Crow form, Wolf form, Weather Manipulation, Mind Manipulation



Damon and Stefan Salvatore

Damon, Elena & Stefan

Sweetnya Damon..mmuuuahhh..^_^
Dania amidala : Dah obses gile dengan cite the vampire diaries;P

0 conteng disini: