Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 11, 2010

Day Girl with Bff

Date : 08-09-2010
Time : 8.45pm-4.00am
Place : Sunway Piramid, Mid Valey, Kedai Tongkat Ali
Agenda : Shopping jeans padini at sunway, dinner nasi goreng ayam dan limau kasturi ais at kedai tongkat ali, night movie yang tersangat tidak best, setengah jam je layan lepas tu dah krooohhh (Eat Pray Love)


Date : 09-10-2010
Time : 11.00am-8.30pm
Place : Ikano, Ikea, The Curve, Taman Layang-layang, Masjid Negara
Agenda : Ikano celebrate belated besday hajar with meatball, kek daim, chiken wing, Ikea shopping dan mencuci mata, The Curve juz cuci mata saja, Taman Layang-layang untuk melihat panorama indah di petang hari dengan layang-layang berterbangan dan melihat terbenamnya matahari, Masjid Negara solat maghrib dan isyak

Dania amidala : sekian ini saja hiburan dan aktiviti sosial dania pada hujung minggu. Gile kentang balik rumah pukul 4 pagi. Dalam sejarah, tau kat ma abah aku memang berkarung kena tazkirah..

3 conteng disini:

Are'Ja_(",) said...

hahha..da diary mcm diary betol la.. keke.. aku mmg tak igt nama makanan yg kite makan..huhu.. bagus btol mu bab nama makan dan makan2 ni..keke

9W2HRZ said...

gile nguh, ikea gi round gok, mu beli perabut gape dinung?

Dania said...

areja:hahahha sesuailah dgn tema blog ni..dear diary..kekekke
aku bab makan no1..len kali mu mari aku nak ajak mkn kat ampang plak..bib food court xsilap..situ sedak western..tp g mlm r baru best..

hafriz:hahha hor round r..target perabot benda nak beli..kan nak kawen, sng..xyah laki aku pening nak design perabot rmh aku kekgi..cop dah dapur gane nak wak biar xberasap sgt pom dapur aku..kekeke..