Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, October 15, 2010

Kebosanan yang melampau

arghhhhhhhhh bosan gile-gile aku duk rumah kl weekend ni..ni merupakan 1st time sepanjang aku kije kat kl betul-betul duk kat rumah bila tiba weekend..Biasa kalu tak balik kemaman or melaka, weekend je aku hangout dengan member-member. Jadi tak terasa sangat kebosanan yang melanda diri ini. Cuma rasa sekejapnya dua hari cuti weekend..cukup tak puas. Hah, ni ambik kau..memang masaklah duk kat rumah. Nak main masak-masak aku bukannya pakar sangat. Silap hari bulan housemate aku mengutuk je. Buku resepi masak banyak je. Cubanya tak..hihihihi..Nak baca novel, penuh novel bi lagilah aku "rajin" nak baca. uwaaaaaaa, nak balik kampung sangat-sangat.. rindu kat semua orang..rindu sangat-sangat kat sin chan, damia, baby n fitri..Kat bawah tv rumah aku, habis dah aku kattam semua majalah. Kemanakah aku ingin pergi.. nak lepak kat tasik, bosan pulak sorang-sorang..

Kan ada je petang ni tengok aku dalam kolam bawah rumah aku ni. Ishhhh tidak, dania amidala sudah matang. malulah beb berenang. Tak boleh dah, tapi kalu cousin-cousin aku ajak g picnic kat air terjun ke..Kemungkinan besar aku terjun jugak...kekekkeke..Ma bosannya..Awal pagi tadi je sempat call and sembang dengan ma..Ma gerak aku tido kul 7pagi..Nanti maghrib pulak sekali lagi call..Hah malam tadi aku mimpi..kenapa perlu muncul lagi mimpi tu..Aku nak lupakan semuanya..Aku bangun-bangun tak dalah menangis dah cuma menangis dalam hati je, berperang dengan perasaan..Aku harap semuanya pergilah..Aku benci, benci sangat..

dania amidala:merapu yang bukan-bukan sebab bosan sangat-sangat

0 conteng disini: