Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, October 10, 2010

10.10.10 with bff

sekitar kedai makan kat bib food court ampang tak silap aku. Gamble je aku ajak dorang, igat-igat lupa..tapi yang pasti memang sedap jugak makanan sini..terutama western food
herda tunangan huzz..i like..makan tak pernah habis..ordernya bukan main..aku dengan farah jugak yang habiskan..mujur ada kawan macam pirana

farah hanim, guana tunggu makanan lambat sangat ke..

herda with me...i like this picture..so sweet

tengah discus dengan erda..hal negara ni..serius..tak leh buat main tau

nampaknya isu makin panas, semua tengah serius..

akhirnya solution ke garisan penamat..sattle semua...
weekend ni memang jadual aku padat dengan date..memang tak sunyi sepilah dibuatnya. Thanks to my bff paksa jugak aku kuar.hahhahaha..dari satu mall ke mall lain..dari satu butik ke butik yang lain. Maklum r keluar dengan diva memang macam ni..kehkehkeh...Antara tempat aku pergi, mid valey makan-makan kat food juction, dan butik-butik kat mid tu..lepas tu dah bosan dan aku mengeluh penat berjalan dorang nak ajak pergi pavillion pulak..So sepanjang erda drive ke pavillion, aku tido je..penat sangat..Sampai pavillion aku pom cakap kat erda..aku takot erda farah nak masuk..macam tempat-tempat orang kaya, golongan elit, diva-diva macam korang je. Tengok kasut cikai biasa je dah 200++ - 700++..telan air liur aku..pergi butik guesslah, zara, dan macam-macam r..fuhhhh, aku mampu tengok jelah..tak ler nak habiskan duit semata-mata shopping kat butik terkenal dan berjenama. Baiklah aku bazirkan duit pada makanan tu lagi buat aku happy.hihihi..So lepas kitaorang kuar masuk kuar masuk butik sekitar pavillion tu, kitaorang bertiga nak cari kedai makan..aku pom suggest makan kat ampang kat bib food court rasanya..so time ni pom melantap habis-habis..keluar dari pukul11-8.30malam..memang best betul..

dania amidala : 9.10.10 hangout bersama ajar dan hana..tapi tunggu pict dari ajar..kan aku upload yea..



0 conteng disini: