Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, October 17, 2010

WUJ oh WUJ

Aku tak taulah apa nasib kereta aku ni dapat tuan yang pemalas sangat. Aku rasa dah sebulan lebih tak basuh kete..kihkihkih...Last basuh kereta masa hari raya baru ni..Kete tu macam-macam ada bakteria, debu-debulah. Tu mujur aku guna sorang, buat ada anak..ishhh tak tau nak citelah..Macam tong sampahlah jawabnya..Sorry WUJ, ku tak membelaimu selalu. Bukan apa, faham-fahamlah kat sini susah aku nak basuh WUJ. Mana ada air kat park kete, apartment aku pom satu, tak sedia tempat khas untuk basuh kete. Tidak akulah orang yang paling rajin skali duk menapak membasuh WUJ aku itu...hihihihi...Dah tak da air kat bawah apartment aku, kenapa tak pergi hantar kat kedai cuci kereta je..hihihi..Bukan apa, nanti hantar pi kedai suruh basuh tak cuci. Lepas itu, dengan menunggunya satu hal. Aku ni kalu boleh nak express..Arghhhh semua itu alasan semata-mata..Takpa-takpa nanti deepavali 5/11 aku drive balik kemaman, Aku suh abah pi hantar cuci WUJ ku. Aku tau abah ni suka drive WUJ aku dari keretanya..hihihi. Tapi sah-sah balik nanti kena berleter berguni-guni dengan abah..Hari tu masa raya, abah yang bawak pi cuci..Tidak aku balik kl memang tak bercucilah WUJ aku ni.. Tapi siyes, WUJ aku sekarang ni dah macam belacan, debu 10inci tebal. Nak pegang pintu pom malas..hahhahahah..Mujurlah warna WUJ aku ni tak nampak sangat kekotoran WUJ tu..Sorry aku tak upload picture WUJ aku ni...Aku belum bersedia untuk mengexposeskan WUJ aku dikhalayak ramai atas sebab-sebab tertentu. hahahhahah...
dania amidala:sakit tekak sangat-sangat

0 conteng disini: