Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 04, 2010

TAK PUAS HATI!!!!!

aku cukup-cukup tak puas hati dengan salesman kete aku ni..errrrr memang kesabaranku tahap kemuncak r..1st aku jumpa dia, dah agak..aku cukup tak berkenan nak berurusan dengan dia. Tapi apakan daya sebab aku memang urgent nak pakai kete. So berurusanlah dengan dia tu yang agak cinonet tu. Lagi satu, kete ni pulak aku beli bukan atas kerelaan dan taste aku. Apa yang abah dan ma nak aku terima je. Tapi yang paling aku angin dengan kete wuj aku ni. Cinonet salesman. Kabo boleh tinterd free konon, hakkkkktuiiihhhhh dia bagi boucer RM150 je then selebihnya aku kena tambah RM400...arghhhhh stressnya bila setiap kali aku pandang kete aku ni. Dahlah dapat lewat dari hari yang dijanjikan. Tak dapat apa-apa free gift..atleast taknak kasi sangat, bagilah duit minyak ke..apa sangat duit minyak setakat RM60-80 tu...arghhhhhh..padahal aku beli kete tu kat company besar jugak, yang memang boleh beli kete wak stok. Memang dia kebas betul r duit atas kete aku ni..Pulak lagi aku angin, tak sampai sebulan pakai kete wuj ni. Boleh pulak rosak, argghhhhh rasa nak mengamuk sakan je. Kalu kete second hand ke, buruk ke..aku boleh terima..ni memang kete baru..Tak pasal kena tarik kete aku hantar kat icu dia..kesnya sistem kete memory lost, id key terResetlah..cinonetttttttt memang aku geram kat ko..Call2 salesman tu tak angkat..stupid betul r, last2 cari dia kat office, xsihat demamlah..cehhhh hakkktuiiihhhh demam takleh angkat phone r..janji tak menepati..nilah orang melayu wak kije..dah kete rosak, tinterd kena bayar, apa-apa free gift tak dapat. Ni habis aku nak kira, dah hutang aku Rm1 dari aku nak halal terus tak jadi masa bayar payment awal-awal kete tu...hanginnya aku..kalu ko wak kije camni, memang tak berkat r..penipu betul..Aku memang tak halal sepatotnya aku dapat free gift ko tak kasi. Ko takkan senang hidup ko buat kije cam gini..memang aku stress dan hangin.. Dari aku berlembut elok-elok terus jadi hangin. Ingat tak halal ko buat kije camni masa kita berurusniaga..

dania amidala:sangat-sangat-sangat dan sangat marah dengan salesman tu..janji tak serupa bikin..Paling pantang orang yang tak menepati janji.

4 conteng disini:

9W2HRZ said...

sabor, tinted RM550? tinted cap gape tu sampai harge gitu tu?...

saaaaaborrrr......

Dania said...

xtau aku tinted cap benda tu, tgk pd kad benda dia kasi tu..ckp tahan panas dengan bila cermin pecah, dia melekat kat tinterd tu..ada safety r..tp xpuas hati lg dah mahal nak mampos..belah penumpang tu ada gelembong..mcm msk angin, wak xjadi...xkira weekend ni aku nak tuntut, wak smula..dengan xpuas hati kat salesman lg...

Hananeechan said...

sabo yang~

Dania said...

sabor ni na...huhhhh...xleh wak baik2 skit..mula naik kepala..