Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, October 08, 2010

Hariku bersama Puan Farah Tersangat Enjoy


salam semua. tak habis-habis kan sejak akhir ni asyik cite pasal diriku je..Abaikan jelah, dah malas nak membuat research ilmuan pape. Yang pasti ingin melayani diri ini je. Oh ya, semalam alhamdulillah akhirnya aku berjaya mengantikan puasa selama 7hari yang tertangguh di bulan ramadhan dengan mengantikan di bulan syawal. Alhamdulillah, niat dan hajatku termakbul jua, ingin ganti kesemuanya di bulan syawal..Semalam aku merayakan diri ini yang cukup berpuasa selama sebulan.kehkehkeh..So aku pom pergilah celebrate raya aidilfitriku di alamanda putrajaya bersama puan farah tersayang...**wink..best makan kek secret resepi n grill chiken rice rasanya and ais lemon tea..

thanks a lot puan farah kerana spent masa bersamaku walau assignmentnya tak sentuh dan tak buat pape lagi dengan nak hantar esok..farah memang selalu buat kije gila..Sebenarnya asal-asal aku nak ajak buka puasa dekat-dekat dengan ukm je. Senang and cepat skit balik. Tetiba aku terasa nak ke putrajaya, ingin melepaskan tekanan yang membebankan diri ini. So aku dengan puan farah gamble je pergi alamanda putrajaya..jalan tak kenal..hahhahah..macam-macam celoteh sepanjang perjalanan sambil dengan sesat2..cehh hampeh cakap kenal putrajaya konon..last2 sesat semacam..."kampung kite kan" hahahhah..memang lawak..then lepas semua siap makan-makan, shopping-shopping..Aku pom menghantarlah puan farah balik ke ukm. Sampai-sampai rumah aku dalam pukul11malam, lewat gile balik rumah..Sepanjang duk kl, paling lewat balik rumah pukul9 malam sebab pergi makan malam kat luar..waaa tau di ma gua mau dia risau and call tak henti-henti tanya dimanakan wahai anakku ini...hahahha.. that why awal-awal lg aku dah msg and calling sebelum ma gua tanya terlebih detail..kihkihkih..Tapi camne pom dania amidala tetap enjoy malam tu..igat nak snap pict kat putrajaya tapi tak bawak kamera lagi satu dua orang perempuan je..bahaya jugak malam-malam, apa-apa jadi kat kami. Tengah duk gembira posing-posing datang orang yang kurang siuman...ishhhh bahaya-bahaya.. So aku pom diam jek, tak suggest pada farah nak berhenti ambik picture..Nyawa dan keselamatan lebih utama dari picture..

dania amidala:perutku sangat sakit, macam gastrik..

0 conteng disini: