Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 29, 2010

Agenda Weekend Bulan 12

Planning aku weekend untuk bulan 12 ini..Baru awal bulan, jadual weekend dah padat..hahhaha..Maklumlah, duk sorang-sorang kat kl. Jadi kenalah cari aktiviti supaya tak bosan kan.

Weekend Week 1
-Pergi sogo dan jalan tar cari tudung with shitah (housemate) and ikea cari hadiah kawen untuk qb dengan naim dan kak paie

Weekend Week 2
-Balik kemaman dengan naim dan nor untuk meraikan wedding qb dan pasangannya kat kuala terengganu.

Weekend Week 3
-Balik kemaman. My little bro baby dan fitri bersunat..Ma call suh balik, tolong masak-masak dan tengok baby dan fitri..Berani ke aku...tidakkkkk...aku takottt..

Weekend Week 4
-Stay kat kl, memandangkan bulan ini ada sale. Aku dan farah telah merancang untuk shopping dekat sogo. Mencari blaus, suar, kemeja, jam, tudung. So kitaorang dah simpan duit ada dekat 2guni untuk shopping saja. Harap farah tidak terlalu memilih masa shopping. Kalau farah memilih memang muncung sedepalah aku. Lengguh gila ikot farah dan erda shopping. Habis nak tercabut kaki,lutut dan segala jenis anggota badan.

dania amidala:Perut meragam di pagi hari..Aku sudah mencapai berat ideal..Thanks kerana membahagiakan aku walau anda sangat cuak bila i asyik makan je..wakakakaka..

0 conteng disini: