Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, November 15, 2010

Selamat Hari Raya Kurban


Selamat hari raya kurban.
Terutama kepada keluargaku, insan tersayang, guru-guru, sahabat-sahabat dan semua umat islam diseluruh dunia, serta tidak lupa kepada jemaah haji semoga mendapat haji mabrur.
Tahun ni macam biasa, aku dapat cuti raya 5 hari..owwwwyeahhhh...ni aku nak highlight skit..Antara cuti paling lama yea walau termasuk cuti weekend. Ok berbalik pada cerita, aku sambut hari raya aidiladha dekat kemaman. Macam biasa tempat dituju adalah rumah nenda kesayangan aku. Asalnya my Mom nak sambut kat rumahku je tapi nenda aku penat nak layan sorang-sorang anak-anak, cucu-cucu, cicit semua. So Mom aku decide beraya rumah nenda. Macam biasa tiap-tiap raya kurban ni, family ku akan solat raya aidiladha, pahtu pergi tengok sembelih lembu dan tunggu lembu siap dilapah. Then kitaorang akan buat bbq antara anak beranak. Malam tu, kitaorang buat tahlil, sembahyang jemaah sama-sama dengan keluarga dan jiran tetangga. Tulah sedikit kenangan yang aku ingat sepanjang raya kurban.
dania amidala:Menghitung masa mau pulang ke kg halaman

0 conteng disini: