Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 30, 2010

accident part 2

Today macam biasa, my mom call. Bagitau perkembangan semasa my hensem brother. ohh noo, abang aku kena simen dekat perut dan jahit dekat kening. Takotnya aku, memang teruk tu. Jahit dekat kening tu, asal-asal abang tak nak jahit sebab dia takot. Tapi dipujuk oleh kak ipar aku dan nenda aku..Macam-macam pujuk, barulah abang redha jua walau takot. Rasa masa menjahit mesti siap berteman lagi tu. Semalam adik aku yaye temankan abang kat hospital. Dia takot duk sorang-sorang kat hospital. Kami memang sedia maklum, abang memang seorang penakot. Tambah-tambah dalam ward yang dia duk tu ada seorang meninggal. hahhaaha..
My mom ayat macam biasa, taknak balik ke kemaman. Tengoklah abang tu, dah macam orang berpantang je. Perut kena simen. actually tu ayat mom untuk mengoda aku suruh balik kemaman. Aduhaii, camne aku nak balik. Nextweeklah mel balik ma. Siap tolong jadi nurse untuk abang lagi. Dont worry okey. Abang dapat cuti 2 bulan disebabkan simen. Aku harap abang cepat-cepat sembuh. Tapi sebenarnya dalam hati, aku nak sangat balik-balik kampung. Nak tengok keadaan abang.
dania amidala:Sekarang aku penuh dengan masalah, sentiasa dilema. Tak sukanya perasaan macam ni. Ya Allah berilah aku kekuatan hadapi semua cabaran ini. Aku tak tahu nak cakap camne. Rasa mau meraung je kuat-kuat. Nak balik kemaman, nak my mom. Macam-macam dah my mom, my dad, Mr.sayang nasihat. Tapi aku rasa tak mampu nak hadapi. Aku tak cukup kuat nak hadapi.

0 conteng disini: