Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, November 21, 2010

Kepenatan+kemalasan=Mengantok

today tersangat-sangat malas, mengantok, penat, keserabutan...Aku sangat-sangat penat..Semalam drive dari kemaman ke kuantan around 4.30 pm. Lepas tu lepak kat kuatan kejap dan gerak ke kl around 7.00pm. Sampai rumah kat kl pukul12..Aku tak tukar2 driver, aku ni tak berapa percaya kalu drive long term, Main tukar-tukar driver. Penat jangan cakaplah..before balik kl, pergi dungun dulu hantar adda..Pahtu pergi town kemaman, setel no tepom. Tak cukup rehat betul. Dah jalan jem dengan hujan lebat..1st time aku balik kemaman and balik kl bawak 10-20km/j je..hihihi..berhemah betul dania amidala ni..
Balik rumah kl pom, aku tak kemas-kemas lagi. Memang berterabur barang aku dalam bilik..Sorry kak aina, tadi pom bangun lewat 7.15am baru pergi mandi, punya malasnya..hihihihi..mujur baju kurung dah siap iron, jadi taklah penat sangat kan. Pahtu aku dah tido-tido ayam, Mr.Sayang call 6.30am..Dia baru balik sembahyang kat surau..Kalu dia tak call mau aku tido tak hengat dunia..hihihii..Jeles yang amat, Mr.Sayang masih mood bercuti sampai tengah bulan12..Tapi yang jelas, cuti raya 5hari ini sangat berbaloi dan berharga buat aku. Aku cukup-cukup puas walau tak cukup cuti..hehehehhe..Semua best-best dan terbaik. Kalu boleh ulang semula, aku nak..kehkehkeh..Thanks my family, my big family..i likeeee..
dania amidala:sangat dan tersangat-sangat penat+mengantok

0 conteng disini: