Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 10, 2010

hohoho balik kampung

Alhamdulillah, akhirnya aku dapat pulang ke kampung dengan hati yang girang. Dapat cuti 5hari.. start rabu depan hingga ahad..yahooo..risau jugak tak dapat cuti, mau tak menangis aku beraya ditengah kota metropolitan ni..Dah banyak plan nak balik kemaman ni. Home sweet home..kehkehkeh..Excited tau nak balik ni.Selasa depan lepas kije dalam 5.30petang aku ambik farah kat ukm terus balik kemaman. Memang bestlah..Sekarang baru aku semangat nak siapkan task aku ni. Memang ajaib, lepas cuti approve dengan panggilan tu. Aku buat coding terus jadi. Memang cayalah..hihihi..syabas dania amidala. Berusaha tangga kejayaan, dania akan usaha dengan lebih tekun lagi. Kerja bersungguh-sungguh..Hatiku nak duduk di kampung tapi aku dah jatuh cinta dengan kajang ni..Takpalah berkorban sikit. Tunggu sampai bulan 7 tahun depan, baru decide camne. Balik kije kat kemaman ke. Tengok keadaan dulu, Okeyss..hihihii...



~~ho..ho..ho balik kampung

~~hati girang, perjalanan jauh tak kurasa

~~kerna semangat mau pulang..

dania amidala:semangat berkobar-kobar mau pulang ke kampung halaman

0 conteng disini: