Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My little Adam Danish Grows Up

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 23, 2010

Master

Urmm bercakap tentang master, sudah sampai ke masa aku ambik master?? tapi pjj jelah, nak wak full time memang impossiblelah kan..Memandangkan aku bekerja sekarang, dengan fully kewangan aku tanpa abah support. Aku target nak buat dekat upm serdang jaa, ambik coursework SE..Tapi fikir panjang macam tak cukup ja, aku nak wak master. Mesti kena tambah tolak darab bahagi kewangan aku. Ke nak tunggu tahun depan???Tahun depan macam susah, time tu aku banyak komitmen dah. Lagi satu memang penatlah, siang bekerja, malam study. Bila masa aku boleh bahagi masa. Aku pulak jenis takleh fokus multi sangat. Nanti bertambah tensen. Come on dania, orang lain boleh buat takkanlah aku tak boleh. Masa nilah nak sambung study, nanti dah kawen, ada anak susah tu nak susun jadual nak ambik master.
Dahlah baru ni pergi rumah nenda asyik duk sebut pasal sambung master, nenda ingat lagi janji aku tu. Aduhhaiii camne yea dania amidala. Dah dengan serius nenda bercakap. Nenda jangan risau, dania amidala akan sambung jugak suatu hari nanti. Setelah buat kira-kira, survey apa yang patot. Dania amidala akan capai cita-cita dan impian nenda. Kalu member aku nak sambung master sekali, kemungkinan aku join jugaklah, sorang aku taknak buat lagilah. Ada sapa-sapa nak sambung study ke??Mehlah kita sambung sama-sama buat pjj.
dania amidala:Perlu ke dania amidala mengambil master sekarang??atau tunggu tahun-tahun akan datang??

0 conteng disini: